MUĞLA / FETHİYE - Üzümlü İlkokulu

Üzümlü İlkokulu

Üzümlü Mahallesi Fethiye Muğla
Vizyon
Vizyonumuz Öğrencilerimizi; *Atatürk İlke ve inkılâpları ışığında; bilim ve teknolojinin gereğine inanmış, bilinçli, çalışkan, vatansever, saygılı iletişim becerisi olan, araştırıp analiz yapabilen duyarlı bireyler yetiştirebilmek.
Misyon
Misyonumuz Türk Milli Eğitiminin Amaç ve İlkeleri doğrultusunda; *Atatürk milliyetçiliğine sahip, Cumhuriyetçi ve Demokratik kurum kültürü ile öğrenciyi merkez alarak teknoloji ve gelişmeler rehberliğinde, planlı ve sürekli gelişmelere açık ve toplumsal ihtiyaçları göz önüne alan okul sınırları içinde kalmayıp okul dışında da aile ve ilgili halkı eğitmeye, milli ve manevi değerlerine,kültürüne bağlı daima önde ve öncü olmak.
Başarılar
HER YIL MEZUNLARIMIZIN TAMAMI BİR ORTAÖĞRETİM KURUMUNA YERLEŞMEKEDİR.BUNLARIN YARISINDAN FAZLASI ANADOLU LİSESİ YA DA FEN LİSESİDİR.
HER SAAT İLÇEYE DOLMUŞ VARDIR.
1500 NUFUSLU MAHALLEDİR.RAKIM 550 M İLÇEYE UZAKLIK 20 KM
İL-150 İLÇE-20